Nu rond de 30 weken zwangerschap heb ik zo nu en dan toch de behoefte aan een lekker bad! De afgelopen 2,3 weken is een goede vriend van ons bezig daadwerkelijk een badkamer met een heerlijk bad erin te verwezenlijken. En sinds hij bezig is heb ik elke dag een beetje meer zin in dat warme bad. De dagen worden killer en korter, ik wordt dikker en onhandiger, mijn hormonen werken niet mee. Kortom, mijn hele ik vraagt om een heerlijk warm bad!

En daar kwam gisteravond mijn dochter met een nog achtergebleven cadeau van de goede Sint aangelopen. Een cadeau voor mij? Maar wat dan? Tot mijn verbazing een bodyscrub en een bruisbal…. voor in bad?!! En daar reageerde mijn zwangere ik, tranen wegpinkend: “Echt? Kan ik in bad? Echt waar?

En zo belandde ik dus op deze donderdagavond met m’n dikke gat (en buik) in bad. Oké, de badkamer is nog niet af, maar af genoeg voor mij. Een genietmomentje was geboren!

Wat waren/ zijn jullie genietmomentjes tijdens de zwangerschap?