Waarom bloggen?

Tijdens onze zomervakantie in Frankrijk (2016) kwam het hoge woord eruit. Ik heb het gevoel dat ik stilsta. Mijn leven bestaat vooral uit werken en het zorgen voor de kinderen (en natuurlijk ook onze sociale bezigheden). Helemaal prima, maar toch is daar steeds een stemmetje in me dat meer wil. Leuke boodschap, maar hoe ga je dat aanpakken als je niet weet wat je wilt? Met iets anders willen kom je nergens. Ik durf te zeggen dat ik een gelukkig en positief ingesteld mens ben, maar toch is daar het gevoel dat er meer uit het leven te halen valt dan ik nu doe. En dat is precies wat ik van plan ben te gaan doen, alles eruit halen wat erin zit, mét man en kinderen!

Het boek dat mij in beweging bracht was het boek F*cking Fantastic van Margriet Spijksma. Zij heeft mij geïnspireerd in actie te komen. Door allerlei omstandigheden ging het in actie komen niet zo heel rap, maar toch elke stap is er eentje! Ik ben op gaan schrijven waar ik blij van word, en dat niet 1 keer, maar wel 30 keer (ik wilde 100 keer zeggen, maar moet wel eerlijk blijven hè?!). En als je er zo mee bezig bent wordt je meer bewust. Bewustwording helpt alvast meer te kiezen voor de kleine, blije dingen en daar dan ook bewuster van te genieten. Soms zijn we zo druk met alle randzaken dat we vergeten te genieten!

Na een kleine twee jaar om mij heen kijken en daarbij vooral te genieten van de kleine, blije dingen weet ik nog steeds niet wat ik voor mezelf wil in het leven (wat is nou mijn ‘purpose in life’?). Met bloggen en dus met het delen van mijn verhalen en ervaringen hoop ik inzichten te verkrijgen, inspiratie op te doen en wie weet ook andere (jonge) moeders te inspireren.

Natuurlijk wil ik over meer bloggen. Over ons hectische leven valt genoeg te vertellen, dus dat ga ik ook gewoon doen!

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met de cursus Design Your Dream waarmee ik mijn eigen website heb gemaakt (hoe vinden jullie hem?!) en hier is het moment dan daar…. Blije Moeders is online!

Volg Blije Moeders

Heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je ook meer, maar heb je geen idee wat dat meer precies is en hoe dat te bewerkstelligen met alle verplichtingen die je moet nakomen? Of wil je gewoon meegenieten van onze avonturen… Ik stel voor…. ga mee op reis en hou me in de gaten via social media!