Mijn blog is online en de vraag die ik mijzelf stel is…. En nu?! Afgelopen tijd ben ik tussen de bedrijven door bezig geweest om ‘Blije Moeders’ te realiseren en online te krijgen. Mijn focus lag daarop, naast de kinderen en het werken. Ik denk dat ik de komende tijd mijn eigen persoonlijke ontwikkeling weer even zal moeten parkeren. De kinderen en het werken is al een hele opgave op zich met een (hoog)zwanger lijf, die vooral in de avond echt kreupel is (niet overdreven hoor!), je wil niet weten hoe ik in bed beland (zonder kreten als: “oef, au, ah men, dit is toch niet normaal”, lukt het niet!). Elke ochtend verbaas ik me er weer over dat ik uit bed kan komen en de dagelijkse activiteiten uitvoer. Het is een wonder, maar als me dat nog een kleine twee weken lukt tot aan mijn verlof (ben dan 36 weken zwanger) zou dat echt geweldig zijn! In mijn verlof kan ik op maandag- en donderdagochtend even tijd voor mezelf en m’n lijf nemen als alle drie die boeven op school of op de peuterspeelzaal zitten. Dat moet verschil gaan maken en ik kijk daar naar uit!

Maar goed, nu dus op halve kracht en straks een baby erbij, ons gezin zal weer moeten wennen. De focus zal de komende tijd liggen op ons gezin en daar heb ik hartstikke veel zin in! Heerlijk weer keutelen met een ukkie. Ik blijf ook gewoon bloggen over dingen die in me opkomen, alleen dus even niet over die interessante ontdekkingsreis. Al weet je natuurlijk nooit wat er op je pad komt!

Zijn er dingen waar jullie benieuwd naar zijn en waar ik een blog over zou kunnen schrijven? Schroom niet en laat het in een reactie achter!