Als groot fan van Ed Sheeran kan ik het niet laten mijn top 15 in onwillekeurige volgorde (een top 15 is al haast niet te doen van die gozer, laat staan een top 10!!) met jullie te delen, ga er maar eens lekker voor zitten en laat je meevoeren door zijn prachtige muziek. Ik heb naast originele versies ook voor live versies en covers gekozen, omdat die vaak nog beter zijn!

Mijn ervaring is trouwens dat de kinderen op de muziek van Ed heel lief kunnen spelen, is misschien iets om te proberen als ze een beetje te druk zijn! De tweeling gaat zelfs al liedjes meezingen, heel grappig.

Maar ook als je heel toevallig even een moment voor jezelf hebt is zijn muziek heerlijk (in de auto, als de kinderen op school zitten, tijdens het optutten, etc.)

 1. Perfect
 2. How would you feel
 3. Don’t
 4. Galway girl
 5. Trap queen
 6. Made lover her, cover van Stevie Wonder
 7. Tenerife Sea
 8. I see fire
 9. Thinking out loud
 10. Supermarket flowers
 11. The A Team
 12. Small bump
 13. Bloodstream
 14. Wayfaring stranger
 15. Shape of you

Nog meer fans van Ed Sheeran hier? Toevallig ook in juni 2018 een date met hem gepland staan in de Arena? Hebben jullie nog liedjes van Ed Sheeran die in deze lijst hadden gemoeten? Laat het in een reactie weten!

Ohhh…. en weten jullie van welk liedje de quote van de foto afkomstig is?